YANGıN KAPıSı NO FURTHER MYSTERY

yangın kapısı No Further Mystery

yangın kapısı No Further Mystery

Blog Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına peklik dereceleri dahil tutulmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık dokumayor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı disiplinya kapanmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, elan bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında bapnın suhuletle açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. yangın kapısı Meydana getirilen araştırmalar, yangın başlangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet içre hadise yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Tekrar sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla yapıların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız evet. En yavuz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Birey kaybının en aza indirilmesi ya da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Bunun derunin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın bütün aranjör gereklilikleri karşıtladığından ve güvenli bir tahliye rotası esenlamada yanık başüstüneğundan emin olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this page